Industry 4.0 in Practice konverents

Olete oodatud osalema konverentsil Industry 4.0 in Practice, mis toimub 7.-8. juunil 2018 Tallinnas.

Neljandat korda toimuval Industry 4.0 konverentsil jätkatakse eelmistel aastatel alustatud teemadega ja juttu tuleb tööstuse 4.0 põhimõtete praktikasse rakendamisest. Teieni tuuakse parimad praktikad ja näited oma ala tipptegijatelt. Industry 4.0 in Practice 2018 on suurim tööstuse digitaliseerimise teemaline sündmus kogu Baltikumis, kuhu sel aastal on oodata üle 300 rahvusvahelise osaleja nii tööstus- ja IKT sektorist kui ka avaliku sektori ja ülikoolide esindajate hulgast.

7. juunil toimub konverents ja 8. juunil korraldab EAS Teaduspargis Tehnopol Industry 4.0 Idea Hack’i.

Esimeste kinnitatud esinejate lühitutvustused:

Edward Blomstedt räägib, kuidas AirFaasi turuletulek märtsis raputab ülemaailmset tööstussektorit samuti kui UBERi ja Airbnb tulek muutis tarbijakäitumist omas sektoris.

Dominik Rohrmus tutvustab LNI4.0 uuenduslikku testkeskuste ja laborite võrgustikku, kus tööstuse 4.0 keskkonnas toimub uute tehnoloogiate ja ärimudelite katsetamine, et nende majanduslik teostatavus enne turuletoomist üle vaadata.

Veronika Domova räägib ABB Corporate Research keskuse teadus- ja arendustööst, mis toimub ABB ettevõtete uurimiskeskustes seitsmes riigis – Hiinas, Indias, Saksamaal, Poolas, Rootsis, Šveitsis ja Ameerika Ühendriikides ja mis koondavad kõrgelt kvalifitseeritud rahvusvahelisi teadlaste ja inseneride meeskondi.

Telia IoT valdkonna juht Toomas Kärner on öelnud, et kui me täna elu ilma internetita ei kujuta enam ette, siis homme ei kujuta me enam ette, et meid ümbritsevad asjad ei suhtle omavahel või et teenindusvaldkonnas aitab meid tehnoloogia asemel inimene. Toomas on mees, kes oskab avada tööstuse digitaliseerimise telgitaguseid.

Registreerumine ja täpsem informatsioon www.industry40.ee.

Konverentsi korraldavad Eesti Infotehnoloogia ja Telekommunikatsiooni Liit (ITL), Tallinna Tehnikaülikool, EAS ja Eesti Elektroonikatööstuse Liit.

Meie partnerid

Ole kursis põnevate innovatsiooniuudistega