Kui hea on sinu ettevõtte innovatsioonitervis?

Tehnopol pakub oma ettevõtetele võimalust tasuta Innovation Health Check (edaspidi IHC) uuringu läbiviimiseks. IHC on ettevõtte innovatsiooniaudit, mille abil tuvastatakse strateegilised arenguvõimalused, ressursside kokkuhoiukohad, võimalused tootearenduseks või uue ärimudeli rakendamiseks ning soovitused partnerite leidmiseks. Auditi raames keskendutakse ettevõtte innovatsioonikultuurile, ärikeskkonna mõistmisele, kasvustrateegia ja visiooni kujundamisele ning struktuurile ja inimestele.

Uurisime hiljuti IHC läbinud 3D kaardistamisega tegelevalt EyeVi Technologies asutajalt Gaspar Antonilt ning virtuaalsete elektrijaamadega tegeleva Fuseboxi tegevjuhilt Tarvo Õngelt, kuidas nende jaoks auditeerimisprotsess kulges.

Antoni ja Õnge hinnangul oli auditeerimisprotsess kaasav. „Lahendasime koos meeskonnaga ettevõtte hingeelu puudutavaid küsimusi. Liikmed pidid konsensusele jõudma, andes hindeid erinevatele küsimustele. Tervendavaid arutelusid oli palju,“ sõnas Õng. Anton täiendas, et ka nende ettevõtte meeskond sai avatult kaasa mõelda. Kogu protsessi kestuseks oli orienteeruvalt kaks-kolm tundi.

Auditi läbinud olid üksmeelel, et soovitused oli asjakohased ja vajalikud. Anton toob välja, et alati on ruumi arenguks. „Üldiselt oli meil kõik ettevõttes hästi ning tiim oli üksmeelne, kuid ka selle teadmine on väga oluline. Kohti, mida arendada, leidub alati,“ sõnas Anton. Kommenteerides, kes võiksid protsessi läbi teha, leidis Õng, et kasu on sellest kõigile ettevõtetele, kes on oma firma peamised protsessid paika saanud.

Rohkem infot Innovation Health Checki kohta leiad siit!

Meie partnerid

Ole kursis põnevate innovatsiooniuudistega