Turnit sisenes raudteeturule alustades koostööd Leedu Raudteega

Leedu Raudteetranspordifirma LTG Link allkirjastas viieaastase koostöölepingu Tehnopoli äriarenduskliendi Turnitiga. Koostöölepingu mahuks on 7 miljonit eurot ning sihiks muuta Leedu rongipiletimüüki tõhusamaks Turniti pilvepõhise lahendusega.

Tunriti tegevjuht ja asutaja Andres Osula rääkis, et leping on kauaoodatud raudteesektorisse sisenemise ootamise tulemus. Arvestades kui palju keskenduvad ametiasutused ja operaatorid reisijate kogemusele ja tööstuse digiteerimisele, loodab Turnit, et see verstapost avab palju uusi ärivõimalusi.

„Ülemaailmsed keskkonnahoidlikud algatused kui ka maailma üldiselt segi paisanud COVID-19 pandeemia on raudteesektori konkurentsieeliseid märkimisväärselt suurendanud. Kuna raudteed peetakse kõige säästlikumaks transpordivahendiks, otsivad mitmed riigid võimalusi raudteetranspordi edendamiseks turu avamise kaudu, suurendades seeläbi selle elutähtsa avaliku teenuse ärilist atraktiivsust ja kulutõhusust, ”ütles ta. 

Osula sõnul tõuseb rongiühenduse populaarsus lähiaastatel tõenäoliselt märkimisväärselt, kuna kriisis rängalt kannatanud lennufirmad ei ole veel võimelised oma töövõimekust taastama. Lisaks on mitmed lennuettevõtjate maksutoetused sisaldanud tingimusi, mis eelistavad mitmeliigilisi rongiühendusi lühematel liinidel, nii et raudteesektoril on lähitulevikus märkimisväärne eelis.

„Turnit Ride oma mitmekülgse müügi- ja turundustööriistade komplektiga on loodud spetsiaalselt maapealsete mobiilsusoperaatorite vajaduste rahuldamiseks ilma ulatuslike kohandusteta. See pakub tõelist mitmekanalilist jaotuskogemust, mitmeliigilist ühenduvust ja integreerimist kliendikogemuse tööriistadega, toetades seeläbi operaatoreid suureneva reisijate arvu haldamisel ja reisijate muutuvate vajadustega kohanemisel, “lisas Osula.

Sujuv ja kiire üleminek uuele platvormile

LTG Link haldab 53 rongi 17 kohalikul ja neljal rahvusvahelisel liinil. 2019. aastal sooritasid Leedu Raudtee rongid kokku 5,5 miljonit reisi. Lepingu kohaselt ühendatakse kõik ettevõtte olemasolevad ja uued piletikanalid ühtseks platvormiks ja lansseeritakse 2021. aasta lõpuks. Leedu rongireisijatele luuakse esimest korda võimalus pileteid osta mobiilirakenduse abil.

LTG Linki tegevjuht Linas Baužys ütles, et uue piletisüsteemi peamine eesmärk on muuta rongipiletite ostmine reisijatele võimalikult lihtsaks ja mugavaks.

“Otsisime niivõrd selget ja lihtsat lahendust, et piletiostja ei peaks kordagi mõtlema, millist nuppu ostu sooritamiseks vajutada – kogu protsess peaks olema intuitiivne. Lisaks tahtsime laiendada klientidele pakutavaid võimalusi – LTG Linki mobiilirakendus ei ole mitte ainult rakendus rongipileti ostmiseks, vaid ka keskkond, kus saab oma reisi planeerida, hankida reisiinfot, teavitada olulistest muudatustest või pidevalt uuenevatest eripakkumistest ja liituda meie lojaalsusprogrammiga. Turniti pakutav lahendus vastab täielikult nendele ootustele ja oleme veendunud, et meie kliendid on selle uuendusega rahul, “ütles ta.

Partnerlus suurema funktsionaalsuse pakkumiseks

Viieaastase lepingu raames täiustatakse Turnit Ride’i platvormi järelturunduse, häirete haldamise ja kliendisuhtluse automatiseerimise vahenditega – funktsioonidega, mis tagavad tervikliku lähenemise klienditeenindusele, mis liikumisoperaatorite müügiplatvormidel sageli puudub.

„Meie jaoks muudabki see partnerluse tõeliselt mõjusaks ja vastastikku tasuvaks – võimalus viia meie klientide süsteemid täiesti uuele tasemele, edendades samas ka meie SaaS-lahenduse võimalusi oma olemasolevatele ja tulevastele partneritele veelgi rohkem väärtust luua, ”Lisas ettevõtte tegevjuht ja asutaja Andres Osula.

50 töötajaga reisitehnoloogiaettevõte Turnit haldab täisteenust pakkuva broneerimise ja inventari haldamise platvormi, mida kasutab enam kui 40 reisijateveoettevõtet Euroopas, Aafrikas ja Põhja-Ameerikas. Ettevõtte kaudu vahendatakse aastas üle 20 miljoni pileti ja 300 miljonit eurot klienditulu.

Meie partnerid

Ole kursis põnevate innovatsiooniuudistega