KUTSE: Tark Tööstus arendusmaraton 19. – 21. jaanuaril 2018

Kas teadsid, et Eesti tööstuses loodav lisandväärtus inimese kohta on vähem kui pool Euroopa keskmisest? Samas moodustab tööstustoodang umbes 75% meie riigi ekspordist ja mõjutab seeläbi oluliselt Eesti üldist majanduslikku käekäiku. 

2018. aasta jaanuarist alustab EAS koostöös Teaduspargiga Tehnopol targa tööstuse ideepäevade ja arendusmaratonide sarjaga, mille käigus kogutakse kokku targa tööstuse arendamist pidurdavaid probleeme ning töötatakse välja uusi põnevaid lahendusi. Projekti rahastab Euroopa Regionaalarengu Fond.

Osale esimesel <tark/tööstus> arendusmaratonil, mis toimub juba 19.-21. jaanuaril 2018 Tallinna Teaduspargis Tehnopol.

Kaasa lööma on oodatud kõik töösturid, IT-ettevõtted, startupid, tudengid, arendajad, disainerid, turundajad ja teised tööstuse digitaliseerimise valdkonna huvilised.

Esimene häkaton keskendub keskendub tarneahela planeerimisega seotud probleemide lahendamisele. Tule häki koos valdkonna ekspertidega nutikaid võimalusi:

  • tooraine ja materjalide tellimiseks, kohaletoimetamiseks ning tootmisse suunamiseks
  • tellimusmahtude prognoosimiseks
  • tooraine kvaliteedikontrolli ning kõigi nende lõikude andmete kogumiseks, integreerimiseks ja analüüsimiseks
  • või muule tööstuses lahendamist vajavale probleemile

Alusta uut aastat uue hooga ja anna oma panus, et aidata kaasa tööstuse digitaliseerimise arenengule Eestis ja häkime üheskoos Eesti tööstused targemaks! Loe lisa ja registreeru üritusele: www.tehnopol.ee/tarktoostus

Meie partnerid

Ole kursis põnevate innovatsiooniuudistega