Nädalajagu põnevaid sündmusi linnakus – Tehnopol Entertainment Week tuleb taas!

Tehnopol Entertainment Week 2018 tuleb sel aastal suuremana kui kunagi varem – Teaduspark Tehnopol tähistab ühtlasi oma 15. sünnipäeva! 10.-14. september toob linnakusse meeleolukaid sündmusi alates spordist, kultuurist ja ettevõtete külastustest kuni Networking Night-i ja suurejoonelise Tehnopol 15 sünnipäevapeoni! Kavas on nii eelmiste aastate menukid, kui ka palju uut ja ennenägematut!

Sportimishuvilistele on sel aastal tegevust lausa kolmel päeval. Esmaspäeval toimub ülipopulaarseks saanud meeskondlik rannavõrkpalli turniir Credit24 Arenal, kust võitja viib endale koju Tehnopoli rändkarika! Spordivaim ei kustu ka teisipäeval, mil saab kätt proovida paarismängu lauatennise turniiris. Jätkates spordilainel on Tehnopolil hea meel teatada, et peagi linnakus oma uksed avaval (14.08) uuel jõusaalil Gym! on TEW ajal spordisõpradele üllatus varuks, mis aitab inimestel jõusaaliga rohkem sinasõbraks saada.

Uudishimulikud ettevõtlushuvilised on TEW ajal oodatud piiluma teiste linnakus asuvate ettevõtete tegemistesse lausa igal päeval nädalas. Külastajaid nii linnakust kui ka väljastpoolt on valmis võõrustama sellised ettevõtted nagu Starship Technologies, Skype, Cybernetica, Thorgate ja paljud teised! See on hea võimalus näha, kuidas teevad teised tööd sinule huvipakkuvas valdkonnas või leida endale potentsiaalne töökoht.

Teisipäeva (11.09) õhtul toimub traditsiooniks saanud Networking night #24 ning Startup Inkubaator annab inkubatsiooni lõpetanud kolmele edukale startupile hokikepid – Transformative AI, SprayPrinter ja ChatCreate.

Tehnopol on põnevil, sest sel aastal toimub esmakordselt kontorikohvikute lõuna. Tehnopoli kultuuriprogrammi eesmärgiks on alati olnud linnaku ettevõtete omavaheline tutvustamine ning esmakordselt proovime seda teha läbi toidu! Kontorikohvikute lõunale kolmapäeval 12. septembril kell 11.30-13.00 kutsume osalema kõiki Tehnopoli linnakus tegutsevaid ettevõtteid. See on hea võimalus teha oma väike kohvik kontorisse (vajadusel võimalik ka mujale linnakus), veeta kolleegidega vahva lõunapoolik ja näidata oma suurepäraseid kokandusoskusi. Teemaks on rahvaste paabel ning oodatud on põnevad söögid-joogid meilt ja mujalt maailmast.

Kohvikutest teenitud tulu soovime annetada teaduspargile kohaselt kas Prototroni fondile, toetades nutikaid ja innovaatilisi idufirmasid või Tamkivi fondile, toetades Eesti noorte reaal- ja loodusteadlaste õpinguid ja teadustööd. Muidugi ei ole need valikud kohustuslikud ja võimalus on teha omapoolne panus mõnda enda eelistuse järgi valitud heategevuslikku fondi. Anna oma osalemissoovist teada aadressil lisbeth@tehnopol.ee.

Kolmapäeva õhtusse mahub veel palju meelelahutuslikku, sest Timo Tarve juhtimisel toimub vahva mälumäng ning õhtu lõpetab alati menukas Tehnopol kino.

Tehnopol Entertainment Week 2018 kulmineerub Tehnopol 15 sünnipäevapeoga neljapäeva õhtul, kus võtame vastu Tehnopoli väikese juubeli meeldivate esinejate seltsis. Pärast lõbusat pidu tundub igati mõistlik veeta reedene päev smuutide ja ettevõtete külastuste seltsis.

Tule saa osa lahedast tehnoloogialinnaku vaibist, vahetust rahvusvahelisest seltskonnast, heast muusikast ning mõnusast söögist-joogist!

Üritustele on sissepääs TASUTA, aga vajab eelnevat registreerumist, mille avame peagi!

#tew2018 #tehnopol15

 Tehnopol Entertainment Week 2017 pakkus eelmisel aastal samuti nädalajagu põnevaid, harivaid ja lõbusaid sündmusi ning tõi kokku sadu huvilisi nii Tehnopol linnaku asunike seast kui ka väljastpoolt. Viska silm peale!

Meie partnerid

Ole kursis põnevate innovatsiooniuudistega