FILM AND MULTIMEDIA TECH BOOTCAMP | kood/Jõhvi

  • 25.04.2024
  • 10:00
  • -
  • 26.04.2024
  • 13:00

kood/Jõhvi, Tartu põik 5, 41537 Jõhvi, Ida-Viru maakond

FILM AND MULTIMEDIA TECH BOOTCAMP | kood/Jõhvi

Tehnopol Startup Inkubaatori Filmi ja multimeediakiirendi kutsub osalema FILMI JA MULTIMEEDIA TECH BOOTCAMPis, kus alustava iduettevõttena saad 3 päevase TASUTA intensiivprogrammiga kõik teadmised ja oskused, mida sa äri edasiviimiseks vajad.

Kui Sinu tiimil on põnev idee filmi- ja multimeedia valdkonnas ning te alles alustate oma teekonda ettevõtluses, siis FILM AND MULTIMEDIA TECH BOOTCAMP on loodud just teile. Ärge muretsege, kui teil veel ideed ei ole: me õpetame teid seda genereerima. Lisaks räägime, kuidas testida oma idee elujõulisust.

3 päeva jooksul saate teadmisi sellest, kuidas uued tehnoloogiad, nagu virtuaalne ja liitreaalsus (VR ja AR) ning tehisintellekt (TI), mõjutavad filmide tootmist ja multimeedia sisu tajumist. Te omandate teadmisi, kust tulevad head ideed, ning saate põhiteadmisi turundusest, müügist, idufirma finantsidest, esitlustehnikatest ja varajases staadiumis investeeringute kaasamisest. Lisaks saate luua väärtuslikke kontakte, saada mentoritelt nõuandeid ja suhelda startup-ettevõtjatega, kes juba arendavad oma tooteid filmi- ja multimeedia valdkonnas.

Ürituse töötoad toimuvad eesti või inglise keeles (sõltuvalt grupi eelistusest).

Koolitajad ja mentorid: Co-founder of WOF Labs Aleksandr Gansen, Jõgeva Valla Kultuuri tegevjuht, näitleja ja produtsent Anti Reinthal, GameDev Estonia tegevjuht ja LvlUp! muuseumi üks asutajatest Andrejs Rusinovskis, Uplify idufirma asutaja ja tegevjuht Pavel Medvedev, Votemo idufirma asutaja ja tegevjuht Maarit Mäeveer.

Registreerimine:

Üritus osalejatele on TASUTA, kuid on vajalik eelnev registreerimine.

Tehnopol Startup Inkubaatori filmi ja multimeediakiirendi tegevusi on rahastanud Euroopa Liit.

Registreerun

Meie partnerid

Ole kursis põnevate innovatsiooniuudistega