MELT Innovatsioonifoorum 2024: Tehisaru – kas parema tuleviku looja?

  • 16.04.2024
  • 09:00
  • -
  • 16.04.2024
  • 19:00

Kultuurikatel, Kursi 3, 10415 Tallinn, Harju maakond

MELT Innovatsioonifoorum 2024: Tehisaru – kas parema tuleviku looja?

Tänavune MELT innovatsioonikonverents viib meid sügavale tehismõistuse maailma, kus ristuvad tehnoloogia, tänapäev ja tulevik. Uurime, kuidas tehisintellekt mõjutab erinevaid ettevõtteid ja majandusharusid, millised on selle peamised võimalused ja ohud ning kuidas ettevõtted saavad neid väljakutseid ja riske hallata.

Üha globaliseeruvas maailmas jäävad ellu need ettevõtted, kes suudavad tehnoloogia arenguga kiiresti kaasa minna. Võidavad need, kes on suutnud või on suutelised võimalikult palju oma äri- või tootmisprotsesse automatiseerida, seda nii tootmise kui teeninduse vallas. Häid näiteid tehisintellekti arendusvõimalustest või senistest praktilistest kogemustest selle rakendamisel on paljudel ettevõtetel jagada.

Innovatsioonifoorumi üks partneritest, teadus- ja ärilinnak Tehnopol toobki läbi ettevõtete lugude lavale AI arenguprogrammi õpikohad ja tutvustab tehisintellektipõhiste ehk andmemahukate ideede rahastusvõimalusi.

Vaata tervet programmi: MELT Innovatsioonifoorum 2024 programm

Tule MELT innovatsioonikonverentsile ja saa teada, kuidas tehisintellekt võiks mõjutada Sinu ettevõtte käekäiku, millest alustada selle rakendamisel, milliseid vigu vältida või kellelt abi küsida ning loo kontakte teiste ettevõtjate ja ekspertidega, kes jagavad sarnast huvi tehisintellekti vastu.

Lisaks sisukale programmile on Kultuurikatlas avatud traditsiooniline showcase ala, kus on võimalik tutvuda Eesti ettevõtjate uuenduslike ning maailmamuutvate toodete ja teenustega. Päev lõppeb meeleoluka networkinguga, et vabamas õhkkonnas päeva jooksul kogetud muljeid vahetada.

Innovatsioonifoorumil esinejate lood:
Vaata, kuidas on Tehnoipol toetanud ettevõtete AI kasutuselevõttu AI arenguprogrammis
Vaata, kuidas Magnetic MRO innovaatiliste AI lahenduste abil ostuprotsesse on kiirendanud
Vaata, kuidas Tanel Veenre enda töös AI lahendusi kasutab

Meie partnerid

Ole kursis põnevate innovatsiooniuudistega